Vlaggenmast, vlaggen en banieren

De populaire mastvlag is niet meer weg te denken uit de bedrijfswereld. Deze mastvlag is wereldwijd bekend en ideaal voor het communiceren van uw boodschap. De mastvlag kan van elk ontwerp voorzien worden, zoals uw eigen bedrijfslogo of een op maat gemaakt design.

Bootvlaggen zijn ideale vlaggen om een bedrijfsnaam, logo of bootnaam op te laten bedrukken. Laat uw boot of evenement ook extra opvallen met onze kwaliteit bootvlaggen.

Beachvlaggen zijn ideaal marketing instrument voor zowel binnen- als buitengebruik. Perfect voor beurzen, evenementen, winkel en productpresentaties. Laat uw merk opvallen met uw eigen bedrukte beachvlaggen.

Banieren zijn zeer geschikt als decoratie van bedrijfsruimte, beursstand of in een etalage. tegelijk is het uitstekend middel om uw boodschap luid en duidelijk te communiceren.

High-Lights-Reklame

Onze mensen staan altijd voor uw klaar. Op welke manier u ook contact met ons op wil nemen wij zullen u altijd te woord staan. Mocht u buiten onze openingstijden contact met ons willen hebben laat dan een bericht op de site achter of doe het via onze andere mogelijkheden en u word zo spoedig mogelijk teruggebeld. En mocht u in de buurt zijn dan hebben wij de koffie altijd voor u klaar staan om u tijdens de koffie van alle informatie te voorzien die voor u van toepassing is.

Bel: 0224 - 54 23 89 of mail naar info@highlightsreklame.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: