Reclameborden

Reclameborden is een verzamelnaam voor verschillende reclameobjecten die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Ze hebben allemaal hetzelfde doel: de aandacht te trekken van de (potentiële) klant of de uitstraling van het bedrijf versterken. Reclameborden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en uitvoeringen, zoals het spandoekframe of een dibond, forex, PVC foam bord.

Spandoekframe bestaat uit aluminium buizen incl. gegalvaniseerde buiskoppelingen met een spandoek

Een gevelbord bestaat uit aluminium en plexiglas en zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden. Een gevelbord is zonder tussenruimte of met afstandhouders aan de gevel te bevestigen


Een bouwbord is er in verschillende varianten, namelijk hetzelfde principe als een spandoekframe, maar ook een houten bouwbord of een aluminium constructie met beplating.

Reclamebord binnen  zijn verkrijgbaar in de materialen PVC foam, dibond en plexiglas.

Een spandoek is uiteraard ook los te bestellen en is verkrijgbaar in de materialen frontlit, blackout, mesh en polyester.

High-Lights-Reklame

Onze mensen staan altijd voor uw klaar. Op welke manier u ook contact met ons op wil nemen wij zullen u altijd te woord staan. Mocht u buiten onze openingstijden contact met ons willen hebben laat dan een bericht op de site achter of doe het via onze andere mogelijkheden en u word zo spoedig mogelijk teruggebeld. En mocht u in de buurt zijn dan hebben wij de koffie altijd voor u klaar staan om u tijdens de koffie van alle informatie te voorzien die voor u van toepassing is.

Bel: 0224 - 54 23 89 of mail naar info@highlightsreklame.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: