Bewegwijzering

Buitenbewegwijzering

De buitenbewegwijzering is het visitekaartje van uw onderneming. Of dit nu een zuil is bij de entree van het parkeerterrein of een logo aan de gevel. U presenteert zich hiermee aan  uw bezoekers maar ook aan passanten. En iedere indruk die de buitenbewegwijzering achterlaat is mede bepalend voor het imago van uw onderneming.

Binnenbewegwijzering

Bij binnenkomst in een gebouw wordt men geconfronteerd met veel visuele informatie. Hoe gastvrij is de ontvangst? Is duidelijk herkenbaar waar trappen of liften zijn? De bewegwijzering moet passen bij de architectuur van het gebouw en bij de stijl van de onderneming.

Digitale bewegwijzering

Naast statische bewegwijzering biedt Highlights reklame een scala aan dynamische bewegwijzering. In de vorm van digitale schermen. Deze toepassen zijn altijd maatwerk.

Montage bewegwijzering

Vanzelfsprekend dragen wij ook zorg voor montage van alle bewegwijzering en verzorgen wij voor u het beheer en onderhoud.

Meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem contact op voor aanvullende informatie.

High-Lights-Reklame

Onze mensen staan altijd voor uw klaar. Op welke manier u ook contact met ons op wil nemen wij zullen u altijd te woord staan. Mocht u buiten onze openingstijden contact met ons willen hebben laat dan een bericht op de site achter of doe het via onze andere mogelijkheden en u word zo spoedig mogelijk teruggebeld. En mocht u in de buurt zijn dan hebben wij de koffie altijd voor u klaar staan om u tijdens de koffie van alle informatie te voorzien die voor u van toepassing is.

Bel: 0224 - 54 23 89 of mail naar info@highlightsreklame.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: