Veko-header

Lichtreclame en belettering in Alkmaar e.o.

High Lights Reklame is uw beletteringsspecialist in Alkmaar en omgeving! Buitenreclame moet gezien worden, dat vinden wij net zoals u het allerbelangrijkste. Daarom zullen wij met alle zorg helpen bij het maken van een keuze voor de juiste reclame-uiting. High Lights werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en vakmensen.

Al jarenlang verzorgt High Lights in Alkmaar en omgeving:

Met onze twee montagebussen komen we vanuit Winkel naar elke plek in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk om uw reclame te monteren. Kortom alles is mogelijk bij ons dus we nodigen u graag uit in onze showroom om uw toekomstige reclame uiting te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

High Lights Reklame is werkzaam in Noord-Holland, in de regio van Schagen, Winkel, Nieuwe Niedorp, Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn
en Purmerend.

 

High-Lights-Reklame

Onze mensen staan altijd voor uw klaar. Op welke manier u ook contact met ons op wil nemen wij zullen u altijd te woord staan. Mocht u buiten onze openingstijden contact met ons willen hebben laat dan een bericht op de site achter of doe het via onze andere mogelijkheden en u word zo spoedig mogelijk teruggebeld. En mocht u in de buurt zijn dan hebben wij de koffie altijd voor u klaar staan om u tijdens de koffie van alle informatie te voorzien die voor u van toepassing is.

Bel: 0224 - 54 23 89 of mail naar info@highlightsreklame.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: